Je bent hier

Getuigenis genezing

getuigenis voetenJiska was samen met een vriendin op een conferentie voor tieners. Het waren hele toffe dagen geweest waar ze veel had geleerd. Op de laatste dag werd er als afsluiting in kleine groepjes voor elkaar gebeden. Jiska en haar vriendin kwamen met 3 anderen in een groepje en ze baden met elkaar.

Tijdens het bidden kreeg Jiska de indruk dat een van de andere meiden uit haar groepje nog iets had om voor te bidden. Terwijl ze dit uitsprak, en iemand op haar vraag "ja" zei, kreeg ze de gedachte in haar hoofd dat diegene iets met haar voeten had. Heel bijzonder, want diegene kende ze niet. Ze voelde van binnen de Heilige Geest haar aanmoedigen en besloot te vragen of er iets met haar voeten was. Dit was zo en het meisje ging op een stoel zitten en liet haar voeten zien. Ze stonden in een vreemde scheve houding en ze vertelde dat ze veel pijn had en ook niet lang kon staan.

Jiska vroeg de anderen mee te bidden, en samen baden ze voor de voeten van het meisje en ze zagen zo de voeten recht worden. Het meisje had hierna geen pijn meer en kon normaal staan, haar voeten waren gezond. Een wonder!

De Bijbel staat vol met voorbeelden van mensen die genezen worden. Dit is iets wat ook in onze tijd nog gebeurd. In Markus 16:17 staat: "En hen die geloofd zullen hebben, zullen deze tekenen volgen: in Mijn Naam zullen zij demonen uitdrijven; in vreemde talen zullen zij spreken; slangen zullen zij oppakken; en als zij iets dodelijks zullen drinken, zal het hen beslist niet schaden; op zieken zullen zij de handen leggen en zij zullen gezond worden." (HSV)

In Spreuken 2:6 kunnen we ook lezen dat de Heer wijsheid geeft. Hij kan ons kennis en inzicht geven die we in natuurlijke omstandigheden niet kunnen weten. Dit gebeurde bij Jiska. Een prachtig voorbeeld voor onze kinderen en tieners, maar ook voor ouders een aanmoediging om kinderen te leren om Zijn stem te verstaan.

👉 note: de naam is gefingeerd, maar de dit wonder is echt gebeurd!