Mijn jaar

mijn jaar.pngAan het begin van een nieuw jaar is het goed om samen na te denken en te bidden voor het nieuwe jaar. Zo leren we bewust God betrekken bij de dingen die we doen en bewust om te gaan met de tijd en talenten die we van God hebben gekregen. 

Het eerste vakje "Mijn Bijbeltekst voor 2023" is bedoeld om samen aan God een Bijbeltekst te vragen die voor jou/je kind in 2023 extra betekenis heeft. Welke tekst brengt Hij in jullie gedachten? Een mooie manier om  samen te oefenen naar Zijn stem te luisteren. 

In de andere vakjes kan je kind invullen wat het graag wil doen met vrienden/familie, wat het graag wil leren over God en wat hij/zij dit jaar voor nieuws zou willen proberen.

Hiernaast is er ook een vakje om een paar dingen op te schrijven hoe je Gods liefde kunt uitdelen aan anderen. Het laatste vakje helpt nadenken over de talenten die we van God hebben gekregen en hoe we deze kunnen laten groeien. Misschien kunnen jullie je talenten ook wel inzetten om iets voor een ander te betekenen. 

Het is leuk om voor ieder gezinslid een eigen exemplaar te printen, in te vullen en ergens op te hangen zodat jullie gedurende het jaar er regelmatig op kunnen kijken en er iets van kunnen doen.

Samen groeien en bloeien in Zijn aanwezigheid!

2023 mijn jaar kleur2023 mijn jaar zw