Je bent hier

Kinderen hebben geen kleinere Heilige Geest - Jennifer Toledo

Boek-kinderen-hebben-geen-kleinere-Heilige-Geest.jpegDit boek is een echte must-have voor elke ouder en elke kinderwerker! Het boek staat vol waargebeurde verhalen over kinderen die op God vertrouwen en wonderen en tekenen meemaken.

Een verhaal wat ik zo mooi vind is het verhaal van een jongen die door God in zijn hart gelegd krijgt om te gaan zingen in een ziekenhuis. Terwijl hij dat deed veranderde de atmosfeer compleet, de tegenwoordigheid van God was zo sterk! De hele ziekenzaal was onder de indruk van de tegenwoordigheid van God. Het verhaal gaat nog verder met kinderen die voor de zieken gaan bidden. Als je nieuwsgierig bent geworden raad ik je aan om het boek te kopen en te lezen!

De bijzondere dingen die je kunt lezen, zijn niet alleen voor de kinderen uit het boek, maar ook voor de kinderen hier in Nederland! Er bestaat niet zoiets als een grote of een kleine Heilige Geest. God kijkt niet naar je leeftijd, het is voor iedereen. Laten we elkaar (en dus ook de kinderen) aanmoedigen om op God te vertrouwen en uit te stappen!

Het boek is geschreven door Jennifer Toledo en kun je bestellen op de website van Arrowz.