Je bent hier

Kleur je wereld groen - Theanne Boer

Kleur je wereld groen cover.jpgKleur je wereld groen is echt een boek om met het hele gezin te lezen. Het is van groot formaat (groter dan A4!) en vol mooie kleuren. Je kunt dus echt met z'n allen om dit boek heen zitten en je samen verwonderen over de schepping.

De scheppingsverhalen
Het boek is verdeeld in de 7 scheppingsverhalen en elke "dag" begint ook met het scheppingsverhaal van die dag uit de Bijbel. Dit mooie boek is er niet een om elke dag te doen, want met sommige opdrachten van de experimenteerpagina ben je wel even bezig. Deze opdrachten zijn erg leuk voor op een zaterdag, in een vakantie, de woensdagmiddag of op een regenachtige dag.

Kleur je wereld groen_paginaEducatief
Dit prachtige boek is niet alleen maar “doen” en in de Bijbel lezen, er zit ook een educatief onderdeel bij elke dag. Zo leer je bijvoorbeeld over de waterkringloop, de klimaat verandering, bomen en nog veel meer. Het boek brengt deze thema’s ook dichtbij; het laat je nadenken over vragen als “wat kun jij nou doen met dit onderwerp in het dagelijks leven?” en  “hoe kunnen wij beter zorgen voor de schepping?”.

Conclusie
Dit is een super leuk lees, kijk en doe-boek voor kinderen/gezinnen die graag nadenken hoe ze beter voor de schepping kunnen zorgen.

Het boek is geschreven door Theanne Boer en de illustraties zijn van Linda Verholt
Je kunt het HIER bestellen