Je bent hier

Stille tijd, vriendentijd - Louisa Spijker

Boek stille tijd vriendentijd.pngEen boekje waar niet alleen ik, maar vooral ook mijn dochter heel enthousiast over is! De titel is al veelzeggend; Stille tijd, vriendentijd. Dit boekje helpt kinderen om stille tijd te houden en vrienden met God te zijn. Het boekje gaat er niet automatisch vanuit dat je al gewend bent om te bidden en te lezen in de bijbel, het helpt  juist om dit te gaan doen! 

Er komen diverse basisthema's in het boekje voor zoals bidden, bijbel lezen, vergeving, God's stem verstaan én daarnaast heel uitgebreid over de wapenuitrusting van God. Bij de meeste onderwerpen staan naast uitleg ook bijbelteksten om zelf in de bijbel op te zoeken, goede vragen en een leuke creatieve opdracht of puzzel om te maken. Hiernaast ziet het boekje er ook heel aantrekkelijk uit door de vele vrolijke kleuren en leuke plaatjes. Achterin het boekje staan nog een aantal handige dingen; een bijbelleesrooster om 6 weken lang zelf in de bijbel te lezen, antwoorden van de puzzels, een format voor stille tijd en een handleiding voor ouders. 

Veel dagboekjes voor kinderen zijn er op gericht om bijbelkennis te vergroten, maar dit boekje helpt kinderen om een relatie met God op te bouwen en daarom zijn we er zo enthousiast over. Wat ons betreft écht een aanrader en zeker het geld waard!

Het boekje is geschreven door Louisa Spijker en kun je kopen in de webshop van Herman Boon.