Je bent hier

Strijd in je denken voor kinderen - Joyce Meyer

Strijd-in-je-denken.jpegHoe kunnen we onze kinderen helpen en begeleiden om zelf de strijd in hun denken te winnen? Misschien is dat voor jou al een stap te ver en is het voor jouw kind belangrijk om eerst is uit te zoeken wat hij/zij allemaal denkt. Daar begint het boek mee.

Daar komt weer een gedachte! Is de titel van het eerste hoofdstuk en laat  kinderen zelf onderzoeken wat hij/zij nou allemaal denkt... en dat is veel! Met heel veel herkenbare voorbeelden en leuke plaatjes worden kinderen meegenomen naar hun gedachten; positieve gedachten en negatieve gedachten. Net als volwassenen zijn kinderen wel eens boos, bezorgd of angstig. Dit boek helpt kinderen om hiermee om te gaan.

Wat kunnen we in de bijbel lezen over onze gedachten? Hoe kun je je wapenen tegen negatieve gedachten? Dit zijn vragen waar kinderen zeker antwoorden op kunnen vinden in dit boek. Het klinkt misschien wat theoretisch maar het boek is alles behalve saai! Het boek is heel laagdrempelig geschreven en kinderen kunnen het écht toepassen! Het is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

Het boek is geschreven door Joyce Meyer en Karen Moore en vertaald naar het Nederlands. Je kunt het bestellen in de webshop van Arrowz.